PROJECTEN

Ben je benieuwd met welke projecten ik bezig ben geweest? Hieronder laat ik je een overzicht zien van welke projecten ik met Degelijk Design allemaal heb gerealiseerd. Van drukwerk voor de Veiligheidsregio Groningen en huisstijlen- en logo’s voor organisaties tot een complete beursstand voor ErgoXS en het eerste personeelshandboek voor Voys. Je zult ook zien dat ik een aantal inhakers heb gemaakt. Naar aanleiding van sommige nieuwsberichten krijg ik een creatief idee, waarbij ik in één afbeelding de essentie probeer te duiden.

Diverse opdrachtgevers

Zoals je kunt zien werk ik niet alleen voor bedrijven en organisaties uit Groningen, maar komen mijn opdrachtgevers uit het hele land. Ook de opdrachtgevers zelf zijn divers. Ik heb opdrachtgevers vanuit de (semi)-overheid, non-profit organisaties en grote commerciële partijen. Daarnaast werk ik ook voor het MKB. Hierbij ligt de focus meestal op een nieuwe website met een daarbij horende nieuwe huisstijl en een vernieuwd logo. Zo is Defensie mijn opdrachtgever, maar ook ABM Financial News die vanaf  het bekende Beursplein 5 opereert. Het mooie Groningse bedrijf De Wilde Slager is ook het vernoemen waard.

Hoe ik werk

Dit is natuurlijk slechts een greep uit mijn portfolio. Wanneer je meer informatie wilt over een project, hoef je er slechts op te klikken. Hierna krijg je een nog beter beeld van het project en de technieken die zijn gebruikt. Dit kan natuurlijk heel divers zijn. Zo werk ik als grafisch ontwerper niet alleen met Photoshop, maar natuurlijk ook met InDesign en worden de eerste contouren van elk ontwerp gewoon met potlood op papier gemaakt! Hiermee kan ik echt creatief zijn en zet hiermee de basis voor de verdere uitwerking. Voor de eerder genoemde beursstand heb ik zelfs een maquette gemaakt, waardoor er letterlijk en figuurlijk een extra dimensie is toegevoegd aan het ontwerp.

Infographics en bewegend beeld

Wil je op een bepaalde manier teksten en data visualiseren, dan kun je bij mij terecht voor infographics. En ben je meer op zoek naar bewegend beeld, bekijk dan bijvoorbeeld eens mijn stop-motion of mijn showreel onderaan. Dit is de geanimeerde versie van mijn portfolio.

OPDRACHTGEVERS ZIJN ONDER ANDERE