Tekst, data en verantwoording

Ontwerp van het jaarverslag

Organisaties gebruiken het jaarverslag om het afgelopen jaar te vertellen en waar de veranderingen plaatsvonden.

Wij ontwerpen jaarverslagen in een frisse vorm. Voegen hieraan ook infographics en fotografie aan toe. Zo wordt alle informatie interessant en kan het ingezet worden voor uw organisatie om naar buiten te treden.

Ben je op zoek naar een ontwerper van uw jaarverslag? Degelijk Design (gevestigd in Groningen) ontwikkeld onder meer duidelijk en overzichtelijke jaarverslagen voor organisaties. Maak je cijfers en data overzichtelijk doormiddel van een fris jaarverslag.

Hoe ik te werk ga

Stap 1: Conceptbespreking

Je hebt een idee en wilt dit laten uitvoeren. Echter heb heb je nog geen idee van welke vorm. In deze fase maken we kennis met elkaar. Tijdens een kop koffie bespreken we jouw idee. Tijdens dit gesprek gaan we samenĀ op zoek naar de vorm.

Stap 2: Productbespreking

In deze stap bespreken we het uitgewerkt conceptontwerp. Hierdoor krijg je een goed beeld van hoe het uiteindelijk product eruit komt te zien. In deze fase geef je feedback. En misschien heb je nog aanvullende wensen?

Stap 3: Uitvoering

Het uiteindelijk product wordt gemaakt. Echter pas nadat het conceptontwerp door jou is goedgekeurd. Hierna is er weer een feedbackronde. Daarna pas ik de laatste details aan. Pas wanneer jij tevreden bent, ben ik dat ook!

PORTFOLIO