Projecten

Alles begint met een idee. Het spreekt vanzelf dat een idee alleen nog niets is. Pas wanneer je het kan zien, horen of kunt vasthouden bestaat het. Heb je ideeën en wil je die realiseren? Dan doe je er goed aan contact op te nemen met Degelijk Design. Efficiënte slagkracht voor snel en solide resultaat. Een aanpakker en doorzetter pur sang.

header2019

Het handboek voor gelijkwaardig samen werken. Het gloednieuwe boek van Voys Telecom – Alleen maar bazen is hét handboek voor gelijkwaardig samenwerken.

Get There is al meer dan twintig jaar een betrokken ICT partner in Noord-Nederland. Voor Get There ontwikkelen wij regelmatig verschillende communicatie uitingen.

Cyber-incidenten vormen een reële bedreiging, ook voor overheidsorganisaties. Dat laten onder meer de hacks bij gemeente Hof van Twente en bij Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland zien. Een cyber-incident verschilt op verschillende punten fundamenteel van een ‘regulier’ incident. Daarom ontwierp Veiligheidsregio Groningen een ‘dilemma game’ om Groningse gemeenten te helpen zich hierop beter voor te bereiden.

Nieuwe website Kidscasa.nl. Bij dit project is de o.a. inhoud van deze website gemigreerd naar de nieuwe omgeving. Verder heeft de website meer mogelijkheden en is Kidscasa klaar voor 2022 en verder.

Weer een mooie en belangrijke klus afgerond voor de Veiligheidsregio Groningen. Doelstelling van de website: inwoners van Groningen duidelijk en snel van relevante informatie voorzien.
De Wilde Slager is een winkel, keuken, slagerij, proeflokaal en een school ineen. De enige plek in Groningen waar u wild kunt kopen, bereiden, voelen, ontdekken, aanraken, ruiken en proeven. Voor De Wilde Slager heeft Degelijk Design de identiteit mogen ontwikkelen.

Brandweer doet de deur dicht bij Wonen&CO in Martiniplaza BV.

De Veiligheidsregio Groningen heeft halverwege november 2018 een 3-daagse aardbevingsoefening gehouden in Zuidwolde. Aan Degelijk Design is de opdracht gegeven om ervoor te zorgen dat de conclusies van deze oefening een perfecte visuele weergave krijgen. Zowel voor de eindpresentatie als het evaluatierapport.

Eezeebee is een bureau dat is gespecialiseerd in Internet Business Oplossingen voor de (online) fashion industrie, met name op het gebied van B2B wholesale portals, B2C-webshops, mediaopslag en Product Data beheer.

Jouw logo en huisstijl. Ze geven een eerste indruk van jouw bedrijf of organisatie. Daarnaast spreekt een sterk logo je doelgroep aan

Eezeebee is een bureau dat is gespecialiseerd in Internet Business Oplossingen voor de (online) fashion industrie, met name op het gebied van B2B wholesale portals, B2C-webshops, mediaopslag en Product Data beheer.

SubAdvies combineert data, IT & kennis om waarde en besparingen te creëren voor organisaties. Voor deze frisse club met mensen heb ik haar nieuwe website mogen realiseren. Naast de realisatie heb ik ook gewerkt aan haar nieuwe grafische propositie en het coördineren van fotografie. 

Wat opdrachtgevers over ons zeggen

Sinds enkele jaren werk ik regelmatig samen met Degelijk Design. Zij verzorgen voor Bentacera o.a. de interne nieuwsbrieven. Teksten, informatie en foto’s worden intern verzameld en bij hen aangeleverd. Daarna wordt dit vlot omgezet en in een fraai jasje gestoken. Bij Degelijk Design denken ze mee en stellen ze praktische vragen. Naast een goed contact snijdt het mes aan twee kanten: Het scheelt de afdeling Marketing, Communicatie en Business Development intern (veel) opmaak- en correctietijd.
robert
Robert Bosma
Teamleider Marketing
Snelle, prettige en flexibele samenwerking ervaren met Joost die voor ons de BOCK-campagne voor veilig carbidschieten in no time wist te visualiseren in zeer creatieve content. Hij leverde zelfs meer dan dat om er letterlijk het beste van te maken in coronatijd, wanneer per dag de uitgangspunten veranderen. Altijd fijn als iemand aan een half woord -of zelfs een kwart- genoeg heeft!
Aan het begin van dit jaar werd ik gevraagd om vanuit mijn rol als Salesmanager ook onze marketingactiviteiten wilde coördineren. Dit hield in dat ik product leaflets, banners, advertenties en reclamedrukwerk moest gaan maken, terwijl ik daar geen ervaring in heb. Gelukkig heb ik Joost & Menno leren kennen en hiervoor uitgenodigd. Zij hebben mij uitstekend geholpen met alle visuele uitingen en vertalingen van onze salescampagnes. We hebben in een korte tijd een professionele en vertrouwde band opgebouwd, waarbij ik altijd een snel antwoord van ze mag ontvangen.

Blogs

Logo’s: wanneer gebruik je een woordmerk en wanneer een beeldmerk?

Een logo is een afbeelding die jouw bedrijf symboliseert. Er zijn verschillende typen, waarvan het woordmerk en het beeldmerk de meest voorkomende zijn. De meeste logo’s zijn een combinatie van typografie (tekst) en een afbeelding. Een goed logo zorgt voor (h)erkenning. Omdat het logo vaak een van de eerste dingen is die je (potentiële) klant ziet, wil je er wel voor zorgen dat het een logo is dat goed bij je past.

Bij de ontwikkeling van een nieuwe website of applicatie zijn vaak een hoop mensen betrokken. En hoe meer mensen, hoe meer meningen. Logisch, maar daardoor is het soms lastig om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Vaak hebben mensen geen idee van wat er allemaal mogelijk is. Een ontwerper overziet de mogelijkheden vrij snel en kan die met een mock-up laten zien.

Een goede infographic is een afbeelding in combinatie met tekst en illustraties, op deze manier geeft het de informatie op een overzichtelijk en speelse manier weer. Veel infographics kom je overal tegen in het dagelijkse leven, denk bijvoorbeeld aan plattegronden, gebruiksaanwijzingen, jaarverslagen of financiële rapporten. Vaak bedoeld om de toch wat zakelijke en cijfermatige informatie zo weer te geven dat het door de lezer beter opgenomen wordt. De naam infographic wordt ook wel eens aangeduid als datavisualisatie, maar dit is niet helemaal correct. Echter infographic kan namelijk zowel kwantitatieve informatie (uitgedrukt in getallen) als kwalitatieve informatie (uitgedrukt in woorden) kan bevatten. Bij datavisualisatie gaat het puur om het visualiseren van cijfers.

Waar we zitten

Kom bij ons langs voor een goed kop koffie en een nog beter gesprek.

Heb je een idee die een omzetting nodig heeft naar een visuele vorm, bijvoorbeeld (web)design of drukwerk? Maak kennis met Degelijk Design.

Neem gerust contact op met Joost van Degelijk Design voor elke visuele uiting van (web)design tot drukwerk. Alles begint met een goede kop koffie bij mij!

Degelijk Design
Skagerrak 2
9723 JR Groningen

M: 06 30 60 43 96
E: [email protected]

Opdrachtgevers

Prachtige merken waar wij onder andere voor mogen werken

logo veiligheidsregiogroningen
logo voys
logo bentacera
logo plukevents
logo getthere
logo linqk
logo ambulancezorggroningen
logo kidscasa
logo waterbedrijfgroningen

Veiligheidsregio Groningen, Bentacera, Waterbedrijf Groningen, WarmteStad, PlukEvents, Get There, LINQK, Ambulancezorg Groningen, Kidscasa, Voys