Welkom bij Degelijk Design

Uw expert in praatplaten en infographics

Bij Degelijk Design begrijpen we de kracht van visuele communicatie en hoe het effectief overbrengen van complexe ideeën essentieel is in de moderne zakelijke wereld. Onze specialiteit? Praatplaten en infographics die spreken! Of u nu een ingewikkeld concept wilt uitleggen aan klanten, investeerders wilt overtuigen of uw team wilt inspireren, onze praatplaten en infographics transformeren abstracte gedachten in heldere en boeiende visuele verhalen.
01 1

Wat zijn Praatplaten en Infographics?

Praatplaten en infographics, ook bekend als visuele samenvattingen, zijn visuele hulpmiddelen die informatie op een beknopte en begrijpelijke manier overbrengen. Bij Degelijk Design nemen we complexe informatie en transformeren deze in aantrekkelijke, gemakkelijk te begrijpen afbeeldingen. Onze praatplaten en infographics helpen uw publiek de essentie van uw boodschap te begrijpen zonder overweldigd te raken door details.

Werk Samen Met Ons

Bij Degelijk Design geloven we dat praatplaten en infographics de brug slaan tussen complexe ideeën en succesvolle communicatie. Ons team staat klaar om met u samen te werken, uw visie te begrijpen en deze om te zetten in boeiende visuele verhalen. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe onze praatplaten en infographics uw communicatie naar een hoger niveau kunnen tillen.

Waarom Kiezen voor Onze Praatplaten en Infographics?

  1. Maatwerk Creativiteit: Elk project is uniek, en we nemen de tijd om uw specifieke behoeften te begrijpen. Ons getalenteerde team van grafisch ontwerpers zal praatplaten en infographics creëren die naadloos aansluiten bij uw merkidentiteit en boodschap.

  2. Duidelijke Boodschap: Met behulp van heldere iconen, visuals en bondige teksten zorgen we ervoor dat uw boodschap duidelijk en direct wordt gecommuniceerd. Dit leidt tot beter begrip en betrokkenheid bij uw doelgroep.

  3. Impactvolle Visuele Storytelling: Onze praatplaten en infographics vertellen niet alleen een verhaal, maar creëren ook een emotionele connectie met uw publiek. Dit resulteert in blijvende herinnering en impact.

  4. Veelzijdigheid: Of het nu gaat om presentaties, workshops, online publicaties of drukwerk, onze praatplaten en infographics kunnen worden aangepast aan verschillende platforms en doeleinden.

ill01
A3 Het Hogeland 20maart
kaart 1
WMD
ill02
10 1
04 2
06 1024x1024 1
08 1

Hoe gaan wij te werk?

concept

Stap 1: Conceptbespreking

Je hebt een idee en wilt dit laten uitvoeren. Echter heb heb je nog geen idee van welke vorm. In deze fase maken we kennis met elkaar. Tijdens een kop koffie bespreken we jouw idee. Tijdens dit gesprek gaan we samen op zoek naar de vorm.

product

Stap 1: Productbespreking

In deze stap bespreken we het uitgewerkt conceptontwerp. Hierdoor krijg je een goed beeld van hoe het uiteindelijk product eruit komt te zien. In deze fase geef je feedback. En misschien heb je nog aanvullende wensen?

uitvoering

Stap 3: Uitvoering

Het uiteindelijk product wordt gemaakt. Echter pas nadat het conceptontwerp door jou is goedgekeurd. Hierna is er weer een feedbackronde. Daarna pas ik de laatste details aan. Pas wanneer jij tevreden bent, ben ik dat ook!

Blogs

Logo’s: wanneer gebruik je een woordmerk en wanneer een beeldmerk?

Een logo is een afbeelding die jouw bedrijf symboliseert. Er zijn verschillende typen, waarvan het woordmerk en het beeldmerk de meest voorkomende zijn. De meeste logo’s zijn een combinatie van typografie (tekst) en een afbeelding. Een goed logo zorgt voor (h)erkenning. Omdat het logo vaak een van de eerste dingen is die je (potentiële) klant ziet, wil je er wel voor zorgen dat het een logo is dat goed bij je past.

Bij de ontwikkeling van een nieuwe website of applicatie zijn vaak een hoop mensen betrokken. En hoe meer mensen, hoe meer meningen. Logisch, maar daardoor is het soms lastig om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Vaak hebben mensen geen idee van wat er allemaal mogelijk is. Een ontwerper overziet de mogelijkheden vrij snel en kan die met een mock-up laten zien.

Een goede infographic is een afbeelding in combinatie met tekst en illustraties, op deze manier geeft het de informatie op een overzichtelijk en speelse manier weer. Veel infographics kom je overal tegen in het dagelijkse leven, denk bijvoorbeeld aan plattegronden, gebruiksaanwijzingen, jaarverslagen of financiële rapporten. Vaak bedoeld om de toch wat zakelijke en cijfermatige informatie zo weer te geven dat het door de lezer beter opgenomen wordt. De naam infographic wordt ook wel eens aangeduid als datavisualisatie, maar dit is niet helemaal correct. Echter infographic kan namelijk zowel kwantitatieve informatie (uitgedrukt in getallen) als kwalitatieve informatie (uitgedrukt in woorden) kan bevatten. Bij datavisualisatie gaat het puur om het visualiseren van cijfers.

Inschrijven nieuwsbrief

Bericht ontvangen wat Degelijk Design allemaal doet en bezig houdt? Schrijf je hier in om de nieuwsbrief te ontvangen.

Inschrijven