De fundering voor al je uitingen

Branding, identiteit & design

Om als dienst, merk of persoon op te vallen, moet deze gepositioneerd worden als merk. Wij verzorgen de taal van het beeld, de sfeer en de lay-out. Hiermee creëeren wij een krachtige en onweerstaanbare merkboodschap.

en wij ik bedrijven en organisaties met het ontwikkelen van een eigen unieke identiteit. Een identiteit die middels het verhaal, dienstverlening en/of dienst wordt overgebracht in al haar visuele uitingen.

De opmaak van nieuwe en bestaande communicatie is erg belangrijk. De bedoelde informatie wordt hierdoor gemakkelijk te herkennen. En leesbaar! Deze zorg nemen wij op ons!

Hoe ik te werk ga

Stap 1: Conceptbespreking

Je hebt een idee en wilt dit laten uitvoeren. Echter heb heb je nog geen idee van welke vorm. In deze fase maken we kennis met elkaar. Tijdens een kop koffie bespreken we jouw idee. Tijdens dit gesprek gaan we samen op zoek naar de vorm.

Stap 2: Productbespreking

In deze stap bespreken we het uitgewerkt conceptontwerp. Hierdoor krijg je een goed beeld van hoe het uiteindelijk product eruit komt te zien. In deze fase geef je feedback. En misschien heb je nog aanvullende wensen?

Stap 3: Uitvoering

Het uiteindelijk product wordt gemaakt. Echter pas nadat het conceptontwerp door jou is goedgekeurd. Hierna is er weer een feedbackronde. Daarna pas ik de laatste details aan. Pas wanneer jij tevreden bent, ben ik dat ook!

PORTFOLIO