Gifjes, je ziet ze overal!

Gifjes in de stijl van je organisatie

Organisaties zijn steeds meer zichtbaar op Instagram. Daar horen natuurlijk gifjes bij. Gifjes zijn geanimeerde plaatjes. Het is voor elke organisatie mogelijk om gifjes te ontwikkelen.

Gifjes zorgt voor zichtbaarheid en herkenbaarheid van de boodschap. Degelijk Design ontwikkeld gifjes op maat voor elke organisatie. Bekijk hier bijvoorbeeld rechts de gifjes die zijn ontwikkeld voor Bentacera.

Ben je op zoek naar een ontwerper van infographics? Degelijk Design (gevestigd in Groningen) ontwikkeld onder meer duidelijk en overzichtelijke infographics voor organisaties. Maak je cijfers en data overzichtelijk doormiddel van een strakke inforgraphic.

Hoe ik te werk ga

Stap 1: Conceptbespreking

Je hebt een idee en wilt dit laten uitvoeren. Echter heb heb je nog geen idee van welke vorm. In deze fase maken we kennis met elkaar. Tijdens een kop koffie bespreken we jouw idee. Tijdens dit gesprek gaan we samenĀ op zoek naar de vorm.

Stap 2: Productbespreking

In deze stap bespreken we het uitgewerkt conceptontwerp. Hierdoor krijg je een goed beeld van hoe het uiteindelijk product eruit komt te zien. In deze fase geef je feedback. En misschien heb je nog aanvullende wensen?

Stap 3: Uitvoering

Het uiteindelijk product wordt gemaakt. Echter pas nadat het conceptontwerp door jou is goedgekeurd. Hierna is er weer een feedbackronde. Daarna pas ik de laatste details aan. Pas wanneer jij tevreden bent, ben ik dat ook!

PORTFOLIO