Diensten

WAT KAN IK ALLEMAAL VOOR JE BETEKENEN?

Jouw bekendheid vergroten? Nieuwe medewerkers werven? Publiek trekken voor een actie of promotie? Degelijk Design doet het. Ben je benieuwd naar businesscases? Kijk dan bij Projecten of mijn showreel. Bekijk hieronder de diensten die Degelijk Design aanbiedt.

Bel als jouw website een opfrisser kan gebruiken. Als je een pakkende mailing nodig hebt. Of als je de show wilt stelen op een beurs.  Deze en meer diensten kunnen afgenomen worden. Degelijk Design doet wat het moet doen. Namelijk jouw verhaal vertellen.

Branding, Identiteit & Design

Om als dienst, merk of persoon op te vallen, moet deze gepositioneerd worden als merk. Ik verzorg de taal van het beeld, de sfeer en de lay-out. Hiermee creëer ik een krachtige en onweerstaanbare merkboodschap.

Ook help ik bedrijven en organisaties met het ontwikkelen van een eigen unieke identiteit. Een identiteit die middels het verhaal, dienstverlening en/of dienst wordt overgebracht in al haar visuele uitingen.

De opmaak van nieuwe en bestaande communicatie is erg belangrijk. De bedoelde informatie wordt hierdoor gemakkelijk te herkennen. En leesbaar! Deze zorg neem ik op mij.

Webdesign, webontwikkeling & onderhoud

Ik ontwikkel gebruiksvriendelijke websites. Deze zitten functioneel en logisch in elkaar. Hierdoor zal jouw website goed gevonden worden. Uiteraard is jouw website responsive. Dus geschikt voor alle mobile devices. Natuurlijk wordt de website standaard geleverd met een SSL-certificaat.

Daarnaast ontwerp ik complete webapplicaties. Deze kunnen samenwerken met de bestaande website. Denk bijvoorbeeld aan een webshop of bestandsbeheer. Je kunt mij zelfs inschakelen voor een game.

Na de oplevering en live-gang van de website of applicatie is het mogelijk deze zelf te onderhouden. Je kunt het natuurlijk ook laten onderhouden.

Drukwerk

Een uiting van communicatie in welke vorm dan ook kan worden verspreid met drukwerk. Wil je jouw boodschap op spandoeken en roll-up banners zien? Of wil je deze verspreiden via een flyer?  Of via een leaflet? Ik vertaal jouw idee naar de juiste vorm die erbij past.
Je bent op zoek naar een manier om jezelf of de personen in jouw organisatie nog beter bekend te maken? Ik ontwerp en druk hét unieke visitekaartje. Deze zorgt ervoor dat jij of jouw organisatie op het netvlies van de relatie gebrand blijft staan.

Infographics, illustraties en animatie

Je kunt jouw verhaal door middel van een infographic vertellen. Hierdoor kun je complexe vraagstukken overzichtelijk uitleggen. Denk bijvoorbeeld aan publicaties zoals jaarcijfers of onderzoeksgegevens. Daarnaast helpt een toepasselijke gekozen illustratie als visuele toelichting bij jouw verhaal of beschrijving. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een foto of een tekening. Een goed ontworpen animatie verduidelijkt en ondersteunt de uitleg van bedrijfsprocessen.
Met mijn ervaring kan ik de juiste visuele uiting bij jouw tekst verzorgen.

OPDRACHTGEVERS ZIJN ONDER ANDERE

Hoe ik te werk ga

Stap 1: Conceptbespreking

Je hebt een idee en wilt dit laten uitvoeren. Echter heb heb je nog geen idee van welke vorm. In deze fase maken we kennis met elkaar. Tijdens een kop koffie bespreken we jouw idee. Tijdens dit gesprek gaan we samen op zoek naar de vorm.

Stap 2: Productbespreking

In deze stap bespreken we het uitgewerkt conceptontwerp. Hierdoor krijg je een goed beeld van hoe het uiteindelijk product eruit komt te zien. In deze fase geef je feedback. En misschien heb je nog aanvullende wensen?

Stap 3: Uitvoering

Het uiteindelijk product wordt gemaakt. Echter pas nadat het conceptontwerp door jou is goedgekeurd. Hierna is er weer een feedbackronde. Daarna pas ik de laatste details aan. Pas wanneer jij tevreden bent, ben ik dat ook!

PORTFOLIO