Diensten

WAT KAN IK VOOR UW ALLEMAAL BETEKENEN

Uw bekendheid vergroten? Nieuwe medewerkers werven? Publiek trekken voor een actie of promotie? Degelijk Design doet het. Bekijk hier de diensten van Degelijk Design.

Bel ons als uw website een opfrisser kan gebruiken. Als u een pakkende mailing nodig heeft. Of als u de show wilt stelen op een beurs. Degelijk Design doet wat het moet doen: uw verhaal vertellen aan uw doelgroep.

Branding, Identiteit & Design

Om als dienst, merk of persoon op te vallen, moet deze gepostioneerd worden als merk. Ik help bedrijven met het ontwikkelen van haar identiteit. Een identiteit wat het verhaal, dienstverlening of dienst overbrengt in al haar uitingen.

Webdesign, webontwikkeling & onderhoud

Ik ontwikkel gebruiksvriendelijke websites, die functioneel in elkaar zit en goed gevonden wordt. Standaard geleverd met een SSL-certificaat. Na de oplevering en live-gang van de website is het mogelijk om de website zelf of te laten onderhouden.

Drukwerk

Een uiting in welk vorm verspreiden kan met drukwerk. Van spandoeken en roll-up banners tot flyers en visitekaartjes.

Infographics, illustraties en animatie

Uw verhaal vertelen door middel van een infographic of animatie kunt u complexe vraagstukken overzichtelijk uitleggen. Denk bijvoorbeeld aan jaarcijfers, onderzoekgegevens of een uitleg van een bedrijfsproces.

Hoe ga ik te werk

Stap 1: Conceptbespreking

U heeft een idee en wilt dit laten uitvoeren. Alleen heeft u misschien nog geen idee in welke vorm. In deze fase maken we nader kennis en bespreken we het concept. We gaan dan samen op zoek naar de vorm.

Stap 2: Productbespreking

In deze stap bespreken we een uitgewerkt conceptontwerp. Dit geeft een goed beeld hoe het uiteindelijk product eruit kan komen te zien. In deze fase kunt u feedback en aanvullende wensen aangeven.

Stap 3:Uitvoering

Nadat het conceptontwerp is goedgekeurd, word het uiteindelijk product gemaakt en voorzien van alle details. In deze fase word het product na uw goedkeuring opgeleverd.

PORTFOLIO