Wat kunnen wij allemaal voor je betekenen?

Diensten

Jouw bekendheid vergroten? Nieuwe medewerkers werven? Publiek trekken voor een actie of promotie? Degelijk Design doet het. Ben je benieuwd naar businesscases? Kijk dan bij Projecten of mijn showreel. Bekijk hieronder de diensten die Degelijk Design aanbiedt. Bel als jouw website een opfrisser kan gebruiken. Als je een pakkende mailing nodig hebt. Of als je de show wilt stelen op een beurs.  Deze en meer diensten kunnen afgenomen worden. Degelijk Design doet wat het moet doen. Namelijk jouw verhaal vertellen.

Branding, identiteit & design

Om als dienst, merk of persoon op te vallen, moet deze gepositioneerd worden als merk. Ik verzorg de taal van het beeld, de sfeer en de lay-out en creëer hiermee een krachtige en onweerstaanbare merkboodschap.

Webdesign & webontwikkeling

Wij ontwikkelen gebruiksvriendelijke websites. Deze zitten functioneel en logisch in elkaar. Hierdoor zal jouw website goed gevonden worden. Uiteraard is jouw website responsive. Dus geschikt voor alle mobile devices. Natuurlijk wordt de website standaard geleverd met een SSL-certificaat.

Infographics, illustraties en animatie

Je kunt jouw verhaal door middel van een infographic vertellen. Hierdoor kun je complexe vraagstukken overzichtelijk uitleggen. Denk bijvoorbeeld aan publicaties zoals jaarcijfers of onderzoeksgegevens. Daarnaast helpt een toepasselijke gekozen illustratie als visuele toelichting bij jouw verhaal of beschrijving. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een foto of een tekening. Een goed ontworpen animatie verduidelijkt en ondersteunt de uitleg van bedrijfsprocessen.

Met mijn ervaring kan ik de juiste visuele uiting bij jouw tekst verzorgen.

Marketing & campagne

Wij bedenken campagnes en zetten deze uit. Offline, online of hybride. Een duidelijk plan en doel is de basis. Wat daar op volgt is de uitwerking en realisatie.

Grafisch ontwerp

Wij ontwikkelen communicatiedragers. Zo simpel is het. Jij hebt een boodschap, wij geven dit vorm. Zo op deze manier blijft het plakken bij de ontvanger

Drukwerk & begeleiding

Een uiting van communicatie in welke vorm dan ook kan worden verspreid met drukwerk. Wil je jouw boodschap op spandoeken en roll-up banners zien? Of wil je deze verspreiden via een flyer?  Of via een leaflet? Ik vertaal jouw idee naar de juiste vorm die erbij past.

Je bent op zoek naar een manier om jezelf of de personen in jouw organisatie nog beter bekend te maken? Ik ontwerp en druk hét unieke visitekaartje. Deze zorgt ervoor dat jij of jouw organisatie op het netvlies van de relatie gebrand blijft staan.

Hoe gaan wij te werk?

Stap 1: Conceptbespreking

Je hebt een idee en wilt dit laten uitvoeren. Echter heb heb je nog geen idee van welke vorm. In deze fase maken we kennis met elkaar. Tijdens een kop koffie bespreken we jouw idee. Tijdens dit gesprek gaan we samen op zoek naar de vorm.

Stap 1: Productbespreking

In deze stap bespreken we het uitgewerkt conceptontwerp. Hierdoor krijg je een goed beeld van hoe het uiteindelijk product eruit komt te zien. In deze fase geef je feedback. En misschien heb je nog aanvullende wensen?

Stap 3: Uitvoering

Het uiteindelijk product wordt gemaakt. Echter pas nadat het conceptontwerp door jou is goedgekeurd. Hierna is er weer een feedbackronde. Daarna pas ik de laatste details aan. Pas wanneer jij tevreden bent, ben ik dat ook!

Blogs

Logo’s: wanneer gebruik je een woordmerk en wanneer een beeldmerk?

Een logo is een afbeelding die jouw bedrijf symboliseert. Er zijn verschillende typen, waarvan het woordmerk en het beeldmerk de meest voorkomende zijn. De meeste logo’s zijn een combinatie van typografie (tekst) en een afbeelding. Een goed logo zorgt voor (h)erkenning. Omdat het logo vaak een van de eerste dingen is die je (potentiële) klant ziet, wil je er wel voor zorgen dat het een logo is dat goed bij je past.

Bij de ontwikkeling van een nieuwe website of applicatie zijn vaak een hoop mensen betrokken. En hoe meer mensen, hoe meer meningen. Logisch, maar daardoor is het soms lastig om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Vaak hebben mensen geen idee van wat er allemaal mogelijk is. Een ontwerper overziet de mogelijkheden vrij snel en kan die met een mock-up laten zien.

Een goede infographic is een afbeelding in combinatie met tekst en illustraties, op deze manier geeft het de informatie op een overzichtelijk en speelse manier weer. Veel infographics kom je overal tegen in het dagelijkse leven, denk bijvoorbeeld aan plattegronden, gebruiksaanwijzingen, jaarverslagen of financiële rapporten. Vaak bedoeld om de toch wat zakelijke en cijfermatige informatie zo weer te geven dat het door de lezer beter opgenomen wordt. De naam infographic wordt ook wel eens aangeduid als datavisualisatie, maar dit is niet helemaal correct. Echter infographic kan namelijk zowel kwantitatieve informatie (uitgedrukt in getallen) als kwalitatieve informatie (uitgedrukt in woorden) kan bevatten. Bij datavisualisatie gaat het puur om het visualiseren van cijfers.

Wat opdrachtgevers over ons zeggen

Sinds enkele jaren werk ik regelmatig samen met Degelijk Design. Zij verzorgen voor Bentacera o.a. de interne nieuwsbrieven. Teksten, informatie en foto’s worden intern verzameld en bij hen aangeleverd. Daarna wordt dit vlot omgezet en in een fraai jasje gestoken. Bij Degelijk Design denken ze mee en stellen ze praktische vragen. Naast een goed contact snijdt het mes aan twee kanten: Het scheelt de afdeling Marketing, Communicatie en Business Development intern (veel) opmaak- en correctietijd.
Robert Bosma
Teamleider Marketing
Snelle, prettige en flexibele samenwerking ervaren met Joost die voor ons de BOCK-campagne voor veilig carbidschieten in no time wist te visualiseren in zeer creatieve content. Hij leverde zelfs meer dan dat om er letterlijk het beste van te maken in coronatijd, wanneer per dag de uitgangspunten veranderen. Altijd fijn als iemand aan een half woord -of zelfs een kwart- genoeg heeft!
Aan het begin van dit jaar werd ik gevraagd om vanuit mijn rol als Salesmanager ook onze marketingactiviteiten wilde coördineren. Dit hield in dat ik product leaflets, banners, advertenties en reclamedrukwerk moest gaan maken, terwijl ik daar geen ervaring in heb. Gelukkig heb ik Joost & Menno leren kennen en hiervoor uitgenodigd. Zij hebben mij uitstekend geholpen met alle visuele uitingen en vertalingen van onze salescampagnes. We hebben in een korte tijd een professionele en vertrouwde band opgebouwd, waarbij ik altijd een snel antwoord van ze mag ontvangen.

Waar we zitten

Kom bij ons langs voor een goed kop koffie en een nog beter gesprek.

Heb je een idee die een omzetting nodig heeft naar een visuele vorm, bijvoorbeeld (web)design of drukwerk? Maak kennis met Degelijk Design.

Neem gerust contact op met Joost van Degelijk Design voor elke visuele uiting van (web)design tot drukwerk. Alles begint met een goede kop koffie bij mij!

Degelijk Design
Skagerrak 2
9723 JR Groningen

M: 06 30 60 43 96
E: [email protected]

Inschrijven nieuwsbrief

Bericht ontvangen wat Degelijk Design allemaal doet en bezig houdt? Schrijf je hier in om de nieuwsbrief te ontvangen.

Inschrijven