Logo’s & Huisstijlen

Jouw logo en huisstijl. Ze geven een eerste indruk van jouw bedrijf of organisatie. Daarnaast spreekt een sterk logo je doelgroep aan. Samen met de huisstijl vormt het de basis van de uitstraling van al jouw communicatiemiddelen. Deze uitstraling is ontzettend belangrijk voor het succes van je bedrijf. Want juist je uitstraling heeft je doelgroep het gevoel dat ze bij jou horen aan het goede adres zijn.

Vroeger bestond de huisstijl uit een visitekaartje, briefpapier en enveloppen. Tegenwoordig leven we in een digitale wereld. Hierdoor wordt de huisstijl ook doorgetrokken naar de website en digitaal briefpapier. Degelijk Design maakt complete templates in Word, waarin zaken zoals de achtergrond, de marges, het lettertype en natuurlijk de header en footer vooraf worden ingesteld. De handtekening onderaan je e-mail wordt natuurlijk ook niet vergeten.

Hoe ik werk

Ik bespreek eerst uitgebreid met de opdrachtgever hoe de doelgroep er uit ziet. Hoe jouw bedrijf zich onderscheidt van concurrenten en wat de kernwaarden van jouw bedrijf zijn. Ook inventariseer ik welke stijlen en kleuren jou aanspreken. Bijvoorbeeld strak en modern, traditioneel of juist speels en creatief. Vervolgens werk ik 2 of 3 ontwerpen uit die we bespreken. Één van die ontwerpen wordt definitief uitgewerkt, totdat zowel Degelijk Design als de klant helemaal tevreden is. Uiteraard wordt het logo in alle gangbare bestandsformaten aangeleverd. Hiermee kan het voor alle doeleinden gebruikt worden.

Bij mij is het grafisch ontwerp van jouw logo en huisstijl in goede handen. Maar ook dat van je brochures, folders, advertenties en overige huisstijldragers. Een goede huisstijl en logo zorgt voor herkenbaarheid, en draagt bij aan jouw naamsbekendheid en identiteit. Je kunt jezelf ermee onderscheiden van de rest. Daarom helpt Degelijk Design je graag. Wil je eens met mij sparren over een nieuw logo of zelfs een compleet vernieuwde huisstijl? Neem dan contact met mij op!

Natuurlijk wil je ook zien wat ik in het verleden voor zowel kleine als grote organisaties heb gecreëerd. Hieronder vind je een overzicht van grafische identiteiten die ik heb ontwikkeld. Divers, met zéér tevreden klanten.

10
8
12
11
26
2
5
6
7
9
13
15
14
16
18
17
19
20
21
22
23
24
25
3
4

Bekijk ook deze projecten