Dé plek voor creatief grafisch ontwerp in Groningen!

Ben je op zoek naar een getalenteerde grafisch ontwerpers in Groningen om jouw visuele ideeën tot leven te brengen? Zoek niet verder, want we zijn hier om je te helpen!

Bij Degelijk Design begrijpen we dat het juiste ontwerp het verschil kan maken. Of het nu gaat om een opvallend logo, aantrekkelijke flyers, professionele visitekaartjes, of zelfs een complete rebranding van je bedrijf, onze ervaren ontwerpers staan klaar om jouw visie werkelijkheid te maken.

DegelijkDesign team

Heb je een goed idee en wil je je klanten verrassen?

Tip: doe het allemaal net effe anders, en laat mij je daarbij helpen. Met een berg aan ervaring en learnings, creativiteit en een getting things done mindset komen we samen een heel eind. Ik denk met je mee over je plan, de vorm en kom met verrassende ideeën. Die werk ik voor je uit, zodat je met kwaliteit in handen vooruit kunt. Heb je zelf al voor ogen wat het eindproduct moet worden, en wil je snel van A naar B? Ook top! Doorgaans heb ik aan één woord genoeg; ik regel het voor je.

DegelijkDesign foto 39

Elk project is een eigen kunstwerk

Onze nieuwsgierigheid heeft ons altijd uitgedaagd tot nieuwe dingen, wat je ook ziet aan onze diverse portfolio. Dat houdt het leven leuk en verfrissend. Net als het eindproduct. Daar komt bij dat de context de vorm bepaalt; een flyer dient een ander doel dan een animatie, net als een website ten opzichte van een infographic, een mock-up ten opzichte van.. je snapt ons. Het hangt er helemaal vanaf wat je wilt bereiken. Hier adviseren we je graag over.

DegelijkDesign foto 07

Open & eerlijk

Wij zijn meer dan een luisteraar, want wij zeker weten dat wij je goed begrijpen. Maar wat wij zeggen, is nuttig, en gaat je hoe dan ook verder helpen.

Wij werken veel samen met marketeers, designers, developers en communicatieprofessionals. We spreken dezelfde taal en kunnen snel schakelen. Maar wij helpen iedereen met een goed idee.

menno

Kom in contact

Heb wij je interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact met me op en deel je idee, lijkt me tof! Zien wat wij zoal heb gedaan? Bekijk dan mijn portfolio.

Hoe gaan wij te werk?

concept

Stap 1: Conceptbespreking

Je hebt een idee en wilt dit laten uitvoeren. Echter heb heb je nog geen idee van welke vorm. In deze fase maken we kennis met elkaar. Tijdens een kop koffie bespreken we jouw idee. Tijdens dit gesprek gaan we samen op zoek naar de vorm.

product

Stap 1: Productbespreking

In deze stap bespreken we het uitgewerkt conceptontwerp. Hierdoor krijg je een goed beeld van hoe het uiteindelijk product eruit komt te zien. In deze fase geef je feedback. En misschien heb je nog aanvullende wensen?

uitvoering

Stap 3: Uitvoering

Het uiteindelijk product wordt gemaakt. Echter pas nadat het conceptontwerp door jou is goedgekeurd. Hierna is er weer een feedbackronde. Daarna pas ik de laatste details aan. Pas wanneer jij tevreden bent, ben ik dat ook!

Waar we zitten

Kom bij ons langs voor een goed kop koffie en een nog beter gesprek.

Heb je een idee die een omzetting nodig heeft naar een visuele vorm, bijvoorbeeld (web)design of drukwerk? Maak kennis met Degelijk Design.

Neem gerust contact op met Joost van Degelijk Design voor elke visuele uiting van (web)design tot drukwerk. Alles begint met een goede kop koffie bij mij!

Degelijk Design
Skagerrak 2
9723 JR Groningen

M: 06 30 60 43 96
E: [email protected]

Inschrijven nieuwsbrief

Bericht ontvangen wat Degelijk Design allemaal doet en bezig houdt? Schrijf je hier in om de nieuwsbrief te ontvangen.

Inschrijven