Degelijk Design

Bij Degelijk Design hebben we een team van ervaren ontwerpers die klaar staan om jouw visie tot leven te brengen. Of je nu op zoek bent naar een opvallende campagne, een onderscheidende huisstijl, informatieve infographics of een professioneel ontwikkelde website, onze creatieve experts staan garant voor resultaatgerichte ontwerpen die indruk maken.

Krachtige campagnes die opvallen

Wil je jouw bedrijf of product onder de aandacht brengen? Onze ontwerpers weten precies hoe ze een krachtige campagne kunnen ontwikkelen die opvalt in de massa. Of het nu gaat om printadvertenties, online banners of sociale media-campagnes, wij zorgen voor aantrekkelijke en effectieve ontwerpen die jouw boodschap overbrengen en jouw doelgroep aanspreken.

Unieke huisstijlen die jouw merk vertegenwoordigen

Een sterke huisstijl is essentieel om jouw merk consistent en herkenbaar te presenteren. Onze ontwerpers zijn experts in het creëren van unieke huisstijlen die de identiteit van jouw merk weerspiegelen. Van logo-ontwerp tot kleurenpalet en typografie, wij zorgen ervoor dat jouw merk een blijvende indruk achterlaat bij jouw klanten en potentiële klanten.

Visueel aantrekkelijke infographics die complexiteit verhelderen

Soms is het nodig om complexe informatie op een heldere en boeiende manier te presenteren. Onze ontwerpers zijn meesters in het creëren van visueel aantrekkelijke infographics die de essentie van jouw boodschap overbrengen. Of het nu gaat om statistieken, processen of uitleg van concepten, wij zorgen ervoor dat jouw informatie op een begrijpelijke en aantrekkelijke manier wordt gepresenteerd.

Professionele websites die resultaten opleveren

Een sterke online aanwezigheid is van cruciaal belang in de moderne zakenwereld. Onze ontwerpers en ontwikkelaars werken nauw samen om professionele websites te creëren die resultaten opleveren. We begrijpen dat jouw website niet alleen mooi moet zijn, maar ook gebruiksvriendelijk, responsief en geoptimaliseerd voor zoekmachines. Of je nu een eenvoudige portfolio-website nodig hebt of een uitgebreide e-commerce-oplossing, wij hebben de expertise om jouw online doelen te realiseren.

Kies voor Degelijk Design voor jouw ontwerpbehoeften

Bij Degelijk Design begrijpen we dat geweldige ontwerpen de kracht hebben om indruk te maken en jouw boodschap effectief over te brengen. Onze ontwerpers staan klaar om samen met jou te werken en jouw visie tot leven te brengen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen met opvallende campagnes, unieke huisstijlen, informatieve infographics en professionele websites.

Meer informatie?
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Blogs

Logo’s: wanneer gebruik je een woordmerk en wanneer een beeldmerk?

Een logo is een afbeelding die jouw bedrijf symboliseert. Er zijn verschillende typen, waarvan het woordmerk en het beeldmerk de meest voorkomende zijn. De meeste logo’s zijn een combinatie van typografie (tekst) en een afbeelding. Een goed logo zorgt voor (h)erkenning. Omdat het logo vaak een van de eerste dingen is die je (potentiële) klant ziet, wil je er wel voor zorgen dat het een logo is dat goed bij je past.

Bij de ontwikkeling van een nieuwe website of applicatie zijn vaak een hoop mensen betrokken. En hoe meer mensen, hoe meer meningen. Logisch, maar daardoor is het soms lastig om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Vaak hebben mensen geen idee van wat er allemaal mogelijk is. Een ontwerper overziet de mogelijkheden vrij snel en kan die met een mock-up laten zien.

Een goede infographic is een afbeelding in combinatie met tekst en illustraties, op deze manier geeft het de informatie op een overzichtelijk en speelse manier weer. Veel infographics kom je overal tegen in het dagelijkse leven, denk bijvoorbeeld aan plattegronden, gebruiksaanwijzingen, jaarverslagen of financiële rapporten. Vaak bedoeld om de toch wat zakelijke en cijfermatige informatie zo weer te geven dat het door de lezer beter opgenomen wordt. De naam infographic wordt ook wel eens aangeduid als datavisualisatie, maar dit is niet helemaal correct. Echter infographic kan namelijk zowel kwantitatieve informatie (uitgedrukt in getallen) als kwalitatieve informatie (uitgedrukt in woorden) kan bevatten. Bij datavisualisatie gaat het puur om het visualiseren van cijfers.

Waar we zitten

Kom bij ons langs voor een goed kop koffie en een nog beter gesprek.

Heb je een idee die een omzetting nodig heeft naar een visuele vorm, bijvoorbeeld (web)design of drukwerk? Maak kennis met Degelijk Design.

Neem gerust contact op met Joost van Degelijk Design voor elke visuele uiting van (web)design tot drukwerk. Alles begint met een goede kop koffie bij mij!

Degelijk Design
Skagerrak 2
9723 JR Groningen

M: 06 30 60 43 96
E: [email protected]