Vast aantal uren per jaar, half jaar of maand.

Degelijk Design as a Service

Herken je dit: je moet deze week een campagne lanceren. Alles staat klaar: van planning tot inhoud. Nu moeten er nog een aantal visuals bij. Zelf maken is geen optie, en alle designers zitten de komende maand vol. Met ons Degelijk Design as a Service krijg je iedere maand een aantal uren toegang tot een designer en verzeker je jezelf van de juiste visuals op het juiste moment.
image 2

Jaarabonnement

12 maanden Degelijk Design
600 Per maand (ex btw)
  • 150 ontwerpuren
  • het hele jaar inzetbaar

Halfjaarabonnement

6 maanden Degelijk Design
650 Per maand (ex btw)
  • 75 ontwerpuren
  • half jaar inzetbaar

Kwartaalabonnement

3 maanden Degelijk Design
700 Per maand (ex btw)
  • 38 ontwerpuren
  • het hele kwartaal inzetbaar

Voordelen voor het afnemen van een abonnement

Kostenbesparingen:
een abonnementsmodel stelt uw als opdrachtgever in staat om op regelmatige basis te betalen voor creatieve diensten, in plaats van als eenmalige projecten. Dit kan resulteren in kostenbesparingen voor klanten, aangezien wij kortingstarieven kunnen bieden voor lopend werk. Bovendien kunnen abonnementen bureaus helpen om hun inkomsten nauwkeuriger te voorspellen, wat in het algemeen kan leiden tot grotere kostenefficiëntie.

Consistente ondersteuning:
met een abonnementsmodel kunnen klanten gedurende de hele looptijd van hun abonnement doorlopende ondersteuning van het bureau verwachten. Dit kan met name gunstig zijn voor klanten die doorlopende creatieve diensten nodig hebben, zoals beheer van sociale media, het maken van inhoud of ontwerpwerk. Regelmatige check-ins en updates van het bureau kunnen klanten ook helpen zich meer betrokken en geïnvesteerd te voelen in het creatieve proces.

DegelijkDesign team

Toegang tot expertise:
Door zich te abonneren op de diensten bij Degelijk Design, krijgt u toegang tot een team van experts die toegewijd zijn. Dit kan met name waardevol zijn voor kleine bedrijven of organisaties die mogelijk niet over de middelen beschikken om een intern creatief team in te huren. Bovendien kunnen bureauteams een brede ervaring en perspectief inbrengen in de creatieve projecten van een klant, wat kan helpen om de kwaliteit van het werk te verbeteren.

Flexibiliteit:
Abonnementsmodellen kunnen flexibiliteit bieden wat betreft de soorten creatieve services die zijn inbegrepen. U kun kiezen uit een reeks diensten die passen bij hun behoeften en budget, en kunnen hun abonnement aanpassen naarmate hun behoeften in de loop van de tijd veranderen. Dit kan met name gunstig zijn voor opdrachtgevers die hun bedrijf laten groeien of evolueren, en die in verschillende stadia verschillende soorten creatieve ondersteuning nodig kunnen hebben.

Voorbeelden van werkzaamheden

Wat opdrachtgevers over ons zeggen

Sinds enkele jaren werk ik regelmatig samen met Degelijk Design. Zij verzorgen voor Bentacera o.a. de interne nieuwsbrieven. Teksten, informatie en foto’s worden intern verzameld en bij hen aangeleverd. Daarna wordt dit vlot omgezet en in een fraai jasje gestoken. Bij Degelijk Design denken ze mee en stellen ze praktische vragen. Naast een goed contact snijdt het mes aan twee kanten: Het scheelt de afdeling Marketing, Communicatie en Business Development intern (veel) opmaak- en correctietijd.
robert
Robert Bosma
Teamleider Marketing
Snelle, prettige en flexibele samenwerking ervaren met Joost die voor ons de BOCK-campagne voor veilig carbidschieten in no time wist te visualiseren in zeer creatieve content. Hij leverde zelfs meer dan dat om er letterlijk het beste van te maken in coronatijd, wanneer per dag de uitgangspunten veranderen. Altijd fijn als iemand aan een half woord -of zelfs een kwart- genoeg heeft!
Aan het begin van dit jaar werd ik gevraagd om vanuit mijn rol als Salesmanager ook onze marketingactiviteiten wilde coördineren. Dit hield in dat ik product leaflets, banners, advertenties en reclamedrukwerk moest gaan maken, terwijl ik daar geen ervaring in heb. Gelukkig heb ik Joost & Menno leren kennen en hiervoor uitgenodigd. Zij hebben mij uitstekend geholpen met alle visuele uitingen en vertalingen van onze salescampagnes. We hebben in een korte tijd een professionele en vertrouwde band opgebouwd, waarbij ik altijd een snel antwoord van ze mag ontvangen.

Waar we zitten

Kom bij ons langs voor een goed kop koffie en een nog beter gesprek.

Heb je een idee die een omzetting nodig heeft naar een visuele vorm, bijvoorbeeld (web)design of drukwerk? Maak kennis met Degelijk Design.

Neem gerust contact op met Joost van Degelijk Design voor elke visuele uiting van (web)design tot drukwerk. Alles begint met een goede kop koffie bij mij!

Degelijk Design
Skagerrak 2
9723 JR Groningen

M: 06 30 60 43 96
E: [email protected]