Over mij

Een idee is pas écht geniaal zodra je het aan kunt raken

Als ondernemer heb je een verhaal te vertellen. Hoe je dat doet, dat weet je misschien al. Of niet. In beide gevallen kan ik je helpen. En dat begint bij luisteren. De goede ideeën beginnen bij jou, als organisatie of ondernemer, mijn taak is om dat goed door te vertalen en om van jouw product een kunstwerk te maken.

Wie ik ben? Joost Drijver. Ik zal je de opsomming van mijn cv besparen; al meer dan 20 jaar heb ik het prachtigste vak dat er bestaat: ideeën tot leven brengen. Dat is in de loop der jaren uitgegroeid tot een heel scala aan vaardigheden: branding, identiteit & design, webdesign, drukwerk, infographics, illustraties, animaties, webontwikkeling en onderhoud.

Heb je een goed idee en wil je je klanten verrassen?

Elk project is een eigen kunstwerk

Tip: doe het allemaal net effe anders, en laat mij je daarbij helpen. Met een berg aan ervaring en learnings, creativiteit en een getting things done mindset komen we samen een heel eind. Ik denk met je mee over je plan, de vorm en kom met verrassende ideeën. Die werk ik voor je uit, zodat je met kwaliteit in handen vooruit kunt. Heb je zelf al voor ogen wat het eindproduct moet worden, en wil je snel van A naar B? Ook top! Doorgaans heb ik aan één woord genoeg; ik regel het voor je.

Mijn nieuwsgierigheid heeft me altijd uitgedaagd tot nieuwe dingen, wat je ook ziet aan mijn diverse portfolio. Dat houdt het leven leuk en verfrissend. Net als het eindproduct. Daar komt bij dat de context de vorm bepaalt; een flyer dient een ander doel dan een animatie, net als een website ten opzichte van een infographic, een mock-up ten opzichte van.. je snapt me. Het hangt er helemaal vanaf wat je wilt bereiken. Hier adviseer ik je graag over.

Open & eerlijk

Met wie werk ik samen?

Ik ben meer een luisteraar, want ik wil zeker weten dat ik je goed begrijp. Maar wat ik zeg, is nuttig, en gaat je hoe dan ook verder helpen.

Ik werk veel samen met marketeers, designers, developers en communicatieprofessionals. We spreken dezelfde taal en kunnen snel schakelen. Maar ik help iedereen met een goed idee.

Oké, mijn zwakke plek

Ik kreeg van mijn omgeving nog weleens de term ‘stoïcijns’ om mijn oren als ik aan het werk ben. Maarja, er moet ook gewerkt worden! Jij zal daar overigens niks van merken, ik ben best sociaal en houd juist wel van een grapje, goed én slecht. I’m good with people 😉 !

Heb ik je interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact met me op en deel je idee, lijkt me tof! Zien wat ik zoal heb gedaan? Bekijk dan mijn portfolio.

Bekijk ook deze projecten