9 redenen waarom wij Elementor Pro gebruiken

Als webdesigners en ontwikkelaars hebben wij veel verschillende tools geprobeerd voor het bouwen van websites, maar een tool waar wij steeds naar terug blijf komen is Elementor Pro. Hier zijn negen redenen waarom wij denken dat het de beste optie is voor het creëren van mooie, functionele websites.

De beste optie is voor het creëren van mooie, functionele websites is Elementor Pro

Drag-and-Drop Interface:
Elementor Pro’s intuïtieve drag-and-drop interface maakt het gemakkelijk om prachtige pagina’s en berichten te maken zonder enige coderingservaring nodig te hebben.
Responsive Editing:
Met Elementor Pro kunt u gemakkelijk de vormgeving van uw website aanpassen voor mobiele en tablet apparaten, waardoor uw site er op alle schermformaten geweldig uitziet.

Theme Builder:
Elementor Pro’s Theme Builder stelt u in staat om aangepaste headers, footers en andere globale sjablonen te creëren die over uw hele site kunnen worden gebruikt.

Aangepaste lettertypen en pictogrammen:
Met Elementor Pro hebt u toegang tot een bibliotheek van aangepaste lettertypen en pictogrammen die u kunt gebruiken om de visuele aantrekkingskracht van uw website te verbeteren.

Geavanceerde ontwerpfuncties:
Elementor Pro biedt geavanceerde ontwerpfuncties zoals bewegingseffecten, vormdividers en achtergrondvideo’s waarmee u werkelijk unieke websiteontwerpen kunt creëren.

Snelheid en prestaties:
Elementor Pro is geoptimaliseerd voor snelheid en prestaties, waardoor uw website snel en soepel laadt voor uw bezoekers.

Integraties van derden:
Elementor Pro integreert naadloos met veel tools en services van derden, waaronder e-mailmarketingplatforms, sociale-mediaplatforms en analyseservices.

WooCommerce Integratie:
Als u een e-commerce website runt, maakt Elementor Pro’s WooCommerce integratie het gemakkelijk om aangepaste productpagina’s en checkout flows te maken.

Popups en Formulieren:
Elementor Pro wordt geleverd met een ingebouwde formulier- en popup-builder, waardoor het gemakkelijk is om aangepaste formulieren en popups te maken om leads te genereren en uw e-maillijst te laten groeien.

Al met al geloven wij dat Elementor Pro de beste optie is voor iedereen die een mooie, functionele website wil maken zonder enige coderingservaring nodig te hebben. Met zijn drag-and-drop interface, geavanceerde ontwerpfuncties en naadloze integraties, is het de perfecte tool voor webdesigners van alle niveaus.

Meer informatie over het gebruik van Elementor Pro?
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Blogs

Logo’s: wanneer gebruik je een woordmerk en wanneer een beeldmerk?

Een logo is een afbeelding die jouw bedrijf symboliseert. Er zijn verschillende typen, waarvan het woordmerk en het beeldmerk de meest voorkomende zijn. De meeste logo’s zijn een combinatie van typografie (tekst) en een afbeelding. Een goed logo zorgt voor (h)erkenning. Omdat het logo vaak een van de eerste dingen is die je (potentiële) klant ziet, wil je er wel voor zorgen dat het een logo is dat goed bij je past.

Bij de ontwikkeling van een nieuwe website of applicatie zijn vaak een hoop mensen betrokken. En hoe meer mensen, hoe meer meningen. Logisch, maar daardoor is het soms lastig om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Vaak hebben mensen geen idee van wat er allemaal mogelijk is. Een ontwerper overziet de mogelijkheden vrij snel en kan die met een mock-up laten zien.

Een goede infographic is een afbeelding in combinatie met tekst en illustraties, op deze manier geeft het de informatie op een overzichtelijk en speelse manier weer. Veel infographics kom je overal tegen in het dagelijkse leven, denk bijvoorbeeld aan plattegronden, gebruiksaanwijzingen, jaarverslagen of financiële rapporten. Vaak bedoeld om de toch wat zakelijke en cijfermatige informatie zo weer te geven dat het door de lezer beter opgenomen wordt. De naam infographic wordt ook wel eens aangeduid als datavisualisatie, maar dit is niet helemaal correct. Echter infographic kan namelijk zowel kwantitatieve informatie (uitgedrukt in getallen) als kwalitatieve informatie (uitgedrukt in woorden) kan bevatten. Bij datavisualisatie gaat het puur om het visualiseren van cijfers.

Waar we zitten

Kom bij ons langs voor een goed kop koffie en een nog beter gesprek.

Heb je een idee die een omzetting nodig heeft naar een visuele vorm, bijvoorbeeld (web)design of drukwerk? Maak kennis met Degelijk Design.

Neem gerust contact op met Joost van Degelijk Design voor elke visuele uiting van (web)design tot drukwerk. Alles begint met een goede kop koffie bij mij!

Degelijk Design
Skagerrak 2
9723 JR Groningen

M: 06 30 60 43 96
E: [email protected]